Купа за вода и храна.

Купа за вода и храна.

Артикул No: 76201

Производител: Trixie

  • Купа за вода и храна 10/2.5/7.5

Сходни продукти

  • Инфрачервена точкова точкова лампа 50W

  • НОВ Купа за вода и храна.

    Купа за вода и храна.

  • Tetra ReptoLife Хранителен концентрат за влечуги 100мл.

  • Щурци.

  • Tetra ReptoCal Прахообразна храна за влечуги 100мл.

  • Калциев карбонат за тревопасни,месоядни и земноводни влечуги.

  • Цифров термостат