Тоалетни и постелки

Подложки за котешка тоалетна 59х35см.

Подложки за котешка тоалетна 41 × 25см.

Подложки за котешка тоалетна 40× 30см. Розова

Подложки за котешка тоалетна 60 × 45см.Тъмно синя

Подложка за котешка тоалетна 35 × 45см.

Лопатка L

Силикат за котки

Лопатка М

Котешка тоалетна Junior 27 × 9 × 37см.

Котешка тоалетна Junior

Котешка тоалетна

Котешка тоалетна “Xtreme grey”

Котешка тоалетна “Xtreme white”

Котешка тоал. BETA MAXI

SILICAT - котешка тоалетна

Лопатка