Играчки

НОВ Играчка Северен елен 30см.

Играчка Северен елен 30см.

НОВ Игра Rope Candy 24см.

Игра Rope Candy 24см.

НОВ Джудже 21см.

Джудже 21см.

НОВ Бисквитка 36см.

Бисквитка 36см.

НОВ Снежен Човек 38см.

Снежен Човек 38см.

НОВ Коледен Гном 33см.

Коледен Гном 33см.

НОВ Дядо Коляда 54см.

Дядо Коляда 54см.

НОВ Ленивец 30см.

Ленивец 30см.

НОВ Плюшен Дядо Коледа  и кокал  30см.

Плюшен Дядо Коледа и кокал 30см.

НОВ Емотиконка 17см.

Емотиконка 17см.

НОВ Пингвин 24см.

Пингвин 24см.

НОВ Коледни топки 18-29см.

Коледни топки 18-29см.

Играчки Животно10-12см.

Играчка Лешояд Густав

Играчка Животно 11см.

Топка таралеж за кучета 6см.