Котешка тоалетна Junior

Котешка тоалетна Junior

Артикул No: 40396

Производител: Prince

  • Котешка тоалетна Junior 28 × 9 × 36см.

Сходни продукти

  • Играчка пиле с пера.

  • PRINCESS KITCHEN'S BEST Риба в сос

  • Шампоан за котки 250ml.

  • Катнип 20гр.

  • Играчки мишки

  • Комплект повод + нагръдник

  • Котешка тоалетна Junior 27 × 9 × 37см.

  • Super Premium Cat Intestinal Diet – Супер премиум терапевтична диетична суха храна за котки