Denta Fun Солети с патешко месо.

Denta Fun Солети с патешко месо.

Артикул No: 31347

Производител: Trixie

 • Denta Fun Солети с патешко месо - 120гр. 6см.

Сходни продукти

 • Чанта Ryan

 • Лакомство дента кокалче 230гр.

 • Филенца Pro Breath S

 • Dr. Caluder's Multi-Derm tab - хранителна добавка на таблетки за козина и кожа при кучета 450гр.

 • НОВ Колан за кръст с повод за средни и големи кучета

  Колан за кръст с повод за средни и големи кучета

 • Зеленчукова закуски с ментов аромат за кучета

 • Резервни торбички