Tetra Cascade Duo Waterfall  Globe - Черен

Tetra Cascade Duo Waterfall Globe - Черен

Артикул No: 710503

Производител: Tetra

  • Tetra Cascade Duo waterfall Globe - Черен - 6.8л. Модерен дизайн и ефективно LED осветление. Декоративен аквариум с уникален ефект на водопад.

Сходни продукти

  • Tetra Red Parrot Храна за червени папагали

  • TetraPlant CO2 - Depot - Въглероден диоксид 11гр.

  • Sachet TetraRubin 12гр - granuli

  • TetraAqua CrystalWater - Препарат за кристалночиста вода

  • Растение за аквариум анахарис

  • Sachet Tetra Goldfish - храна за златни рибки 12гр

  • TetraPro Хрупкави хапки за тропически рибки 100мл.

  • Tetra Тест за качество на водата 25 лентички