Професионална вана

Професионална вана

Артикул No:

Производител: Camon

 • Професионална вана "Harmony".

  174x100x64 cm

  Допълнителен умивалник за дребни породи

  83x68x26h cm

Сходни продукти

 • Плюшена играчка

 • Лакомство лентички говеждо месо 10бр./100гр.

 • Кокалчета увити в патешко месо.

 • Ленти от пилешко месо и риба

 • Ментови кокали 10бр.

 • Шампоан голден и коте 200 мл.

 • 8in1 Delights Pork S - кокал свинско месо

 • Гребен малък