Premio Коте

Premio Коте

Артикул No: 5

Производител: Trixie

 • 42701 - Premio Филенца с пилешко месо - 50гр. - 6бр в опаковка

  42702 - Premio Ролца с пилешко месо - 50гр. - 6бр в опаковка

  42705 - Premio Сърчица с патешко и риба треска 50гр.  - 6бр в опаковка

  42706 - Premio Кубчета с пилшко месо - 50гр. - 6бр в опаковка

  42708 - Premio Mини пръчици с пилешко и ориз - 50гр. - 6бр в опаковка

  42719 - Premio Крем снакс със сьомга и пилешко - 6Х15гр. - 22бр в опаковка

  42731 - Premio Сандвичи риба тон -  50гр. - 6бр в опаковка

  42732 - Premio Рулца с риба тон - 50гр. - 6бр в опаковка

  42743 - Premio Бисквитки със сьомга и катнип - 50гр. - 6бр в опаковка

  42746 - Premio Ленти с риба тон - 20гр. - 6бр в опаковка

  42754 - Premio Junior - Ленти с сьомга и пиле - 40гр - 6бр в опаковка

  42723 - Premio Солети с агнешко месо - 5х5гр. - 24бр в опаковка

  42724 - Premio Солети с пилешко месо - 5х5гр. - 24бр в опаковка

  42725 - Premio Солети с риба - 5х5гр. - 24бр в опаковка

   

Сходни продукти

 • LIFESTYLE POUCHES - Хапки с Сьомга за котки. 22+2 Стек!

 • Tetra Goldfish Colour Sticks Пръчици за златни рибки с оцветители - 250мл. 2 +1 Подарък

 • LIFESTYLE POUCHES KITTEN - Агнешки хапки за котенца. 22+2 Стек!

 • LIFESTYLE POUCHES - Хапки с два вида риба за котки. 22+2 Стек!

 • LIFESTYLE POUCHES - Храна за котки с телешко месо. 22+2 Стек!

 • LIFESTYLE POUCHES - Хапки с агнешко месо за котки. 22+2 Стек!

 • LIFESTYLE POUCHES - Храна за котки с говеждо месо. 22+2 Стек!

 • LIFESTYLE POUCHES KITTEN - Пилешки хапки за котенца. 22+2 Стек!