PREMIO Агнешки лакомство 30гр.

PREMIO Агнешки лакомство 30гр.

Артикул No: 31866

Производител: Trixie

  • PREMIO Агнешки лакомство 30гр.

Сходни продукти

  • Двойна правоъгълна купа.

  • Светещ адресник

  • Допълваща храна за кучета - Ленти с вкус на конско месо.

  • Dental Snack Ente/Duck - Medium breed

  • Четка за косми

  • Лакомство ротолини пилешко месо 12бр./120гр.

  • Лакомство за поставяне на таблетки

  • Легло RETANGOLARE /ROSE /MARRONE