Повод за две кучета

Повод за две кучета

Артикул No:

Производител: Trixie

  • Повод за две кучета

Сходни продукти

  • Гребен малък

  • Адресник

  • Гребен стомана 4х15,7см.

  • Лакомство ротолини пилешко месо 12бр./120гр.

  • Нашийник Fiocco

  • Selected Meat Pansen- шкембе/Pre Biotics/

  • Гребен двустранен за премахване на бълхи 5х8,5см.

  • Компл.повод нагръдник PIED DE POULE