Подложка за близане 23.5см.

Подложка за близане 23.5см.

Артикул No: 34982

Производител: Trixie

Изчерпана наличност

  • Подложка за близане 23.5см.

Сходни продукти

  • Легло Jet Set Mountain \\\"Nero\\\"

  • Комплект нашийник-шалче и повод за кучета

  • Комплект за грижа за Бигъл

  • Сух шампоан 200гр.

  • Автоматичен фонтан

  • Дозатор за хигиенни торбички

  • Душач метал

  • Пресован Кокал - 30см.