Купа за вода и храна.

Купа за вода и храна.

Артикул No: 76180

Производител: Trixie

 • Купа за вода и храна 6/1.5/4.5

Сходни продукти

 • Tetra ReptoMin Храна за водни костенурки

 • НОВ Витамини/минерали за месоядни влечуги.

  Витамини/минерали за месоядни влечуги.

 • Tetra ReptoMin Menu Храна за водни костенурки меню 250мл.

 • НОВ Компактна лампа Tropic Pro Compact 6.0 UV-B компактна лампа

  Компактна лампа Tropic Pro Compact 6.0 UV-B компактна лампа

 • НОВ Купа за вода и храна.

  Купа за вода и храна.

 • JR Terra – Ягоди

 • НОВ Компактна лампа Desert Pro Compact 10.0 UV-B compact lamp

  Компактна лампа Desert Pro Compact 10.0 UV-B compact lamp

 • Декоративен филтър Tetra ReptoDeco Filter RDF300