Кокал Винил Пупи

Кокал Винил Пупи

Артикул No: AH302/B

Производител: Camon

 • Кокал Винил Пупи

  Латексова кучешка играчка, издаваща звуци.

  Размери: 23см

  Опаковка: 1бр 
   

Сходни продукти

 • Кокали,увити в пилешко месо

 • Папионка от кадифе/плюш (полиестер)

 • Шампоан Алое Вера

 • Плюшена играчка с въже 13см.

 • Професионална машинка за подстригване Camon

 • Шампоан за бяла козина 250ml.

 • Меки хапки в формата на кубчета с агнешко месо и риба.