Кокал Винил Пупи

Кокал Винил Пупи

Артикул No: AH302/A

Производител: Camon

  • Кокал Винил Пупи 

    Латексова кучешка играчка, издаваща звуци.

    Размери: 15см

    Опаковка: 1бр
     

Сходни продукти