Играчка-висулка за папагал 21cm.

Играчка-висулка за папагал 21cm.

Артикул No: 58967

Производител: Trixie

  • Играчка-висулка за папагал 21cm.

Сходни продукти

  • Ovomix gold Giallo - /жълта/

  • Метална хранилка.

  • Играчка за птици 31cm.

  • Забавление и хапки за всички декоративни птици.

  • SUNMIX PARROCCHETTI 750 gr

  • Дозатор за вода и храна.

  • Xранилка за птици

  • STIX TROPIKAL в/п екзот. 80 гр (10брв кашон)