Играчка латекс със знак за мир.

Играчка латекс със знак за мир.

Артикул No: 35519

Производител: Trixie

  • Играчка латекс със знак за мир - 14см.

Сходни продукти

  • Denta Fun Rope Toy

  • Дентална солета с патешко месо.

  • Лакомство кокали твърди XS 7бр.

  • Denta Fun Солети с патешко месо.

  • Биберон

  • Овца 21cm.

  • Лакомство лентички говеждо месо 10бр./100гр.

  • Глави 6cm.