Хумус от кокосови влакна

Хумус от кокосови влакна

Артикул No: 76152 76153

Производител: Trixie

 • Хумус от кокосови влакна

Сходни продукти

 • НОВ Воден гел за безгръбначни

  Воден гел за безгръбначни

 • Цветя за костенурки, игуани и гущери

 • Tetra ReptoDelica Grasshopper Лакомство за костенурки със скакалци 250мл.

 • Термо/хигрометър, аналогов.

 • НОВ Воден гел за безгръбначни

  Воден гел за безгръбначни

 • Tetra ReptoCal Прахообразна храна за влечуги 100мл.

 • Брашнени червеи 70бр.