Двойна купа - пластик

Двойна купа - пластик

Артикул No: C021/A

Производител: Camon

 • Двойна купа - пластик 

  Размери: 26/13,5см

  Опаковка: 1бр 
   

Сходни продукти

 • Дентална солета с патешко месо.

 • Изложбен повод

 • Бишкоти - кокалчета

 • Комплект нашийник-шалче и повод за кучета

 • Игр.Патица

 • Легло RETANGOLARE /ROSE /MARRONE

 • Шоколад бял 100гр.

 • Играчка от плат със звук