Дентални хапки с магданоз и мента

Дентални хапки с магданоз и мента

Артикул No: 31501

Производител: Trixie

  • Дентални хапки с магданоз и мента - 150гр.

Сходни продукти

  • Филтър за вана

  • Чанта Sling

  • Лакомство за куче бонбони с - Еленско месо ,моркови и тиква

  • Лакомство кокалчета с филенца от патешки гърди 100гр.

  • Постелка за кола

  • Шоколад 100гр.

  • Повод NYLON

  • PREMIO Агнешки лакомство 30гр.