Дентална солета с патешко месо.

Дентална солета с патешко месо.

Артикул No: 31395

Производител: Trixie

  • Дентална солета с патешко месо - 12см. - 30бр.

Сходни продукти

  • Нашийник Fiocco

  • Забавни и цветни кучешки играчки във формата на кокал.

  • TPR гира, ароматизирана с мента

  • Щипка за кърлежи

  • Играчка кокал шипове 12 см

  • Панделки на шнолка

  • Биволска опашка увитa в биволско месо.

  • Premio Накъсани лентички с патешко месо.