Декоративна форма - корона

Декоративна форма - корона

Артикул No: DA111/E

Производител: Camon

Изчерпана наличност

  • Декоративна форма с брилянти-корона

    Размери: 2/0,5см.

    Опаковка: 1бр.

Сходни продукти