Цифров термо/хигрометър

Цифров термо/хигрометър

Артикул No: 76115

Производител: Trixie

 • Цифров термо/хигрометър. диапазон от 0 °C до 50 °C (32 °F до 122 °F) и 30% до 90% влажност лесен за монтаж с вендуза.

Сходни продукти

 • JR Terra – Полски треви и билки

 • НОВ Термо/хигрометър, аналогов.

  Термо/хигрометър, аналогов.

 • НОВ Затопляща постелка.

  Затопляща постелка.

 • НОВ Купа за вода и храна.

  Купа за вода и храна.

 • Декоративен филтър Tetra ReptoDeco Filter RDF300

 • Tetra ReptoDelica Grasshopper Лакомство за костенурки със скакалци 250мл.

 • Хумус от кокосови влакна

 • НОВ Термо/хигрометър, аналогов.

  Термо/хигрометър, аналогов.