Четка мека Grande 6х23,5cm.

Четка мека Grande 6х23,5cm.

Артикул No: C6067422

Производител: Croci

  • Четка мека Grande 6х23,5cm.

Сходни продукти

  • Играчка плюшен дракон.

  • Бисквити, увити в пилешко месо

  • Лакомство ролца пилешко месо 75гр.

  • Кокал ментов гума

  • Противопаразитен шампоан

  • Топка мента

  • Плюшено ЕКО мече - 96% рециклиран полиестер.

  • Допълваща храна за кучета мини пилешки и патешки пръчици.